Danmark

Ut och stjäla hästar

Köp biljett ▸
Medlemskap (80 kr) obligatoriskt. Filmbiljett: 60 kr.
Festivalkort: 350 kr. Festivalkortet innebär att du kan se alla festivalfilmer, och du kan "köpa" gratis platsbiljetter online.
Medlemskort, ev. festivalkort och biljett visas i dörren till salongen. Medlemskort och filmfestivalkort säljer vi enbart i vår kassa.

Den skyldige

Köp biljett 18 sep▸
Köp biljett 22 sep▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Hjärter dam

Köp biljett 28 aug▸
Köp biljett 1 sep▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Äpplet och masken

Torben är ett rött äpple som drömmer om att vinna pris för sin skönhet. Men nu har en mask, Sylvia, bosatt sig i Torben. Torbens liv blir en annat typ av äventyr än han väntat sig. I trädgården finns också ett grönt äpple, som ser ut som ett päron, och många andra frukter och grönsaker med speciella personligheter. På svenska har Torben fått röst av Fares Fares, Sylvia talar med Pia Johanssons röst och det sjungande körsbäret lånar stämband av Svante Turesson.

Hämnden

En historia om hämnd och förlåtelse. Anton pendlar mellan sitt liv i Danmark och jobbet som läkare på en flyktingförläggning. Han och Marianne är på väg att skilja sig. Deras tioårige son Elias är mobbad i skolan, men finner en vän i den nyinflyttade Christian vars mor just dött. Plågad av döden drar Christian in Elias i en våldsspiral som sätter deras vänskap på prov.

Armadillo

Armadillo är en av de mest uppmärksammade danska dokumentärerna på senare år. Armadillo är en armébas i en sydlig afghansk provins.

Sidor

Subscribe to RSS - Danmark