Arbeta

Fotograf: Cecilia Olsson

Vill du hjälpa till?

Föreningen behöver någonstans mellan tio och tjugo medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till med det arbete som behöver göras i samband med visningarna och för att marknadsföra dem. Detta är arbetsuppgifterna:

  • I samband med varje visning säljer vi biljetter och medlemskort en halvtimme före visningen och under festivalen har vi kassan öppen en timme före första visning fram till sista filmens start. En eller två personer sköter kassan.
  • Vi vill att våra visningar ska vara lite speciella och personliga - därför finns det alltid en salongsvärd som river biljetterna, som presenterar kvällens film och som sitter med under visningen för att kunna säga till maskinisten om det blir något fel på bild- eller ljudkvaliteten. Salongsvärden plockar även upp ev. skräp eller kvarglömda saker efter visningen samt hjälper till med utrymning om visningen av någon anledning skulle behöva avbrytas.
  • För att nå ut med våra affischer, programblad och festivalkataloger behöver vi medlemmars hjälp att sprida informationen.

Som ersättning för arbetet får du se en eller flera filmer kostnadsfritt, beroende på hur stor arbetsinsats du gjort. Som medarbetare får du dessutom både en ökad insyn i vårt arbete och en ännu större möjlighet att påverka.

Intresseanmälan

Kryssa för de arbetsuppgifter du vill hjälpa till med.
Skriv gärna en kort presentation av dig själv och berätta varför du vill hjälpa till.
Genom att skicka in det här fomuläret så accepterar du Molloms användarvillkor.

Kommande filmer

Allt du önskar kan du få

Allt du önskar kan du få

ons 17 okt 19:00
sön 21 okt 19:00
Alla rätt

Alla rätt

mån 22 okt 19:00
The Journey

The Journey

ons 24 okt 19:00
sön 28 okt 19:00