Biljettpriser

Fotograf: Cecilia Olsson

  Medlem* Ej medlem
Filmhösten
Filmvåren
60 kr 90 kr
Filmfestivalen 60 kr **
Höstlovsfilm
Sportlovsfilm
40 kr 40 kr
Finsk film 50 kr 70 kr

Biljettförsäljning till höst- och vårsäsongsfilmerna sker utanför biografen och börjar en halvtimme före visning. Det går inte att förboka eller förköpa biljetter med två undantag:
1) Biljetter till RE:ODEON-filmerna - mer info nedan
2) Biljetter till våra höstlovs- och sportlovsvisningar går att förbaka via ett formulär som du hittar bredvid respektive filmpresentation

Vi har ett samarbete med Skövde Filmstudio och med Cinemateket (Svenska Filminstitutet), RE:ODEON. Till dessa filmer säljer vi biljetterna via Info-disken i Skövde Kulturhus. 70-kronors-biljetterna går även att beställa via internet, men för att få medlemspris (50 kr) måste du gå till infodisken och visa upp ditt medlemskort.

Under Filmfestivalen öppnar biljettförsäljningen 45 minuter eller 30 minuter före dagens första visning. 8 - 10 november öppnar kassan 45 minuter innan första visning. 11 - 16 november öppnar kassan 30 minuter innan första visning. Den stänger i samband med att dagens sista visning startar. Den kan ibland vara tillfälligt stängd, men är alltid öppen 30 minuter innan varje film. Under filmfestivalen är det hela tiden möjligt att köpa biljetter till samtliga filmer.

På Filmfestivalen finns det också möjlighet att köpa ett festivalkort för 350 kr. Festivalkortet är personligt och ger fritt inträde till samtliga filmvisningar under hela festivalen, men för att vara säker på att få en plats måste du också hämta ut en biljett till varje film du vill se. Salongen rymmer maximalt 149 personer.

* Att bli medlem kostar 80 kr (vuxna), 10 kr (barn under 15 år). Medlemskortet säljs i samband med biljettförsäljning och gäller från den första filmvisningen i början på september till den sista filmvisningen under nästa vårsäsong.

** Under Filmfestivalen är medlemskap obligatoriskt eftersom alla filmer då är s.k. slutna visningar.

Kommande filmer

Allt du önskar kan du få

Allt du önskar kan du få

ons 17 okt 19:00
sön 21 okt 19:00
Alla rätt

Alla rätt

mån 22 okt 19:00
The Journey

The Journey

ons 24 okt 19:00
sön 28 okt 19:00