Biljettpriser

Fotograf: Cecilia Olsson

  Medlem* Ej medlem
Filmhösten
Filmvåren
60 kr 90 kr
Filmfesten 60 kr **
Höstlovsfilm
Sportlovsfilm
40 kr 40 kr
Finsk film 50 kr 70 kr

Biljettförsäljning till höst- och vårsäsongsfilmerna sker utanför biografen och börjar en halvtimme före visning. Det går inte att förboka eller förköpa biljetter med två undantag:
1) Biljetter till RE:ODEON-filmerna - mer info nedan
2) Biljetter till våra höstlovs- och sportlovsvisningar går att förbaka via ett formulär som du hittar bredvid respektive filmpresentation

Vi har ett samarbete med Skövde Filmstudio och med Cinemateket (Svenska Filminstitutet), RE:ODEON. Till dessa filmer säljer vi biljetterna via Info-disken i Skövde Kulturhus. 70-kronors-biljetterna går även att beställa via internet, men för att få medlemspris (50 kr) måste du gå till infodisken och visa upp ditt medlemskort.

Under Filmfesten öppnar biljettförsäljningen 60 minuter eller 30 minuter före dagens första visning. 8 - 9 november öppnar kassan 60 minuter innan första visning. 11 november öppnar kassan 30 minuter innan första visning. Den stänger i samband med att dagens sista visning startar. Den kan ibland vara tillfälligt stängd, men är alltid öppen 30 minuter innan varje film. Under filmfestivalen är det hela tiden möjligt att köpa biljetter till samtliga filmer. I vår kassa köper du också medlemskort och filmfest(ival)kort.

NYHET. På Filmfesten 2018 finns också möjlighet att köpa biljetter till filmerna på webben. Länk till köpsidan finns vid varje film. Medlemskort och Fest(val)kort säljs enbart i kassan.

Filmfesten finns det också möjlighet att köpa ett fest(ival)kort för 200 kr. FilmfestenFest(ival)kortet Filmfesten är personligt och ger fritt inträde till samtliga filmvisningar under hela filmfesthelgen, men för att vara säker på att få en plats måste du också hämta ut en biljett till varje film du vill se. I år kan du också "köpa" biljetten på webben. När du går in i salongen måste du visa upp medlemskort , fest(ival)kort och biljett . Salongen rymmer maximalt 149 personer.

* Att bli medlem kostar 80 kr (vuxna), 10 kr (barn under 15 år). Medlemskortet säljs i samband med biljettförsäljning och gäller från den första filmvisningen i början på september till den sista filmvisningen under nästa vårsäsong.

** Under Filmfesten är medlemskap obligatoriskt eftersom nästan alla filmer då är s.k. slutna visningar. Skövde växer (lör 11.30) och Rum 213 (sön 11.00) är öppna visningar och en biljett kostar 40 kr. Du som har filmfestkort kan dock se även dessa filmer om du har en 0-kronorsbiljett till filmen.

Kommande filmer

The Wife

The Wife

ons 20 feb 19:00
sön 24 feb 19:00
Blindspotting

Blindspotting

ons 27 feb 19:00
sön 3 mar 19:00