Vi ställer in våra visningar under våren

Läs mer här

Gräns

lördag 10 november 18:00

År: 
2018
Regi: 
Språk: 
Längd: 
1 tim 48 min
Åldersgräns: 
Från 15 år
Samling: 

Köp biljett online ▸
Du måste ha medlemskort, 80 kr
(grönt kort för 2018-2019)
Biljett till en film kostar 60 kr.
Filmfestkort som gör att du kan se alla filmerna under helgen kostar 200 kr och då kan du köpa biljetter för 0 kr så att du har en garanterad plats.
Du måste kunna visa upp medlemskort, ev. filmfestkort och biljett när du går in i biografen. Medlemskort och filmfestkort säljer vi enbart i vår kassa och den öppnar 17.00 fre 9/11.

Filmfantast? Självklart! Då vet du att Gräns anses vara en av årets filmer. Att den bygger på en bok av John Ajvide Lindqvist. Att den är årets svenska Oscarsbidrag. Att den vunnit pris vid filmfestivalen i Cannes.

Gräns är en thriller om Tina, en tullpolis med ett ovanligt känsligt luktsinne. Med näsan kan hon upptäcka vilka som smugglar och vad. Gräns liknar inget annat. Här blandas fantasy, romantik, nordisk mytologi, polisdeckare, humor – och skräck. Tina liknar inte heller någon annan (Eva Melander gick upp 17 kg för rollen, masken tog fyra timmar att lägga). Utom mannen Vore. Eva blir fascinerad och förbryllad. Har de något gemensamt?

Filmen berör olika gränser. Mellan människor och djur, mellan natur och stad, mellan saga och verklighet, mellan hon och han.

Kommentera

Kommande filmer

Marias Paradis

Marias Paradis

mån 13 apr 19:00
Människans lott

Människans lott

mån 25 maj 19:00