Isle of Dogs

söndag 11 november 13:00

År: 
2018
Land: 
Språk: 
Längd: 
1 tim 41 min
Åldersgräns: 
Från 7 år
Samling: 

Köp biljett online ▸
Du måste ha medlemskort, 80 kr
(grönt kort för 2018-2019)
Biljett till en film kostar 60 kr.
Filmfestkort som gör att du kan se alla filmerna under helgen kostar 200 kr och då kan du köpa biljetter för 0 kr så att du har en garanterad plats.
Du måste kunna visa upp medlemskort, ev. filmfestkort och biljett när du går in i biografen. Medlemskort och filmfestkort säljer vi enbart i vår kassa och den öppnar 17.00 fre 9/11.

Det finns regissörer och så finns det Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel). Ingen gör film som han och han vågar ständigt pröva nya idéer om hur man gör film. Med Isle of Dogs väljer han att göra en animerad film, självklart på sitt sätt. Filmen utspelar sig i ett dystopiskt korrupt Japan där alla hundar får bära skulden för en influensa som utbryter och skickas till en ö som också används som soptipp. Den världen blir som en kombination av de grymmaste bilderna av urban fattigmansslum, koncentrationsläger och en vilda västern-vision om ensamma men verserade revolvermänshundar i en helt miljöförstörd värld. 12-årige Atari beger sig dit på jakt efter sin hund som skickats dit. Allt för att få återupprättelse och hämnd.

Kommentera

Kommande filmer