The Florida Project

lördag 10 november 14:00

År: 
2017
Regi: 
Land: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 51 min
Åldersgräns: 
Från 11 år
Samling: 

Köp biljett online ▸
Du måste ha medlemskort, 80 kr
(grönt kort för 2018-2019)
Biljett till en film kostar 60 kr.
Filmfestkort som gör att du kan se alla filmerna under helgen kostar 200 kr och då kan du köpa biljetter för 0 kr så att du har en garanterad plats.
Du måste kunna visa upp medlemskort, ev. filmfestkort och biljett när du går in i biografen. Medlemskort och filmfestkort säljer vi enbart i vår kassa och den öppnar 17.00 fre 9/11.

Det här är en Sean Bakers film. Han har inte bara skrivit manus och regisserat, utan har även producerat och klippt. The Florida Project utspelar sig på och kring motellet Magic Castle, som är beläget vid Disney World Florida. Det är svårt att tänka sig en tydligare bild av klassklyftorna i det amerikanska samhället. På motellet bor människor som inte har tillgång till Disneys förtrollade plats utan får leva i skuggan av den. Vi får följa unga Halley (Bria Vinaite) och hennes 6-åriga dotter Moonee (Brooklynn Prince), som bor på motellet. Vi får också följa filmens enda professionella skådespelare, Willem Dafoe, som spelar föreståndaren. Defoe blev för övrigt Oscarsnominerad för bästa biroll. Filmen är berättad ur barnets perspektiv.

Kommentera

Kommande filmer